Menu

Amsfort College

Log in om te bestellen

Hier bestel je de iPad die jouw kind op school gaat gebruiken. Log in voor toegang tot alle informatie, het aanbod en de service-opties.

De inloggegevens heb je gekregen van school. 

Heb je nog geen inloggevens ontvangen? Neem dan contact op met school.

Let op! Controleer, voor je op inloggen klikt, of je het juiste leerlingnummer hebt ingevuld.

Edu Wizard Login

Bestel uiterlijk voor 1 augustus.

Op het Amsfort College werken we met Apple iPad om onze lessen interactiever, informatiever en aantrekkelijker te maken. In samenwerking met Amac, dé leverancier van Apple-producten in Nederland, bieden we je de mogelijkheid om een iPad met exclusieve korting aan te schaffen voor jouw kind. Ook de benodigde beschermhoes, eventuele accessoires en een verzekering kun je in deze webshop bestellen.

Het bestelproces wijkt af van wat je normaal in webwinkels gewend bent. Zo kun je in onze webshop alleen maar de producten kiezen die wij als school hebben geselecteerd. Bovendien kun je tijdens het bestelproces niet terug naar je winkelmandje om aanpassingen te doen.

Lees daarom goed de informatie op deze website.

 

 

Bestelinformatie.

 • iPad 10e generatie
 • In één keer betalen
 • Verzekering optioneel
 • Beschermhoes optioneel
 • Thuisbezorgd

Het Amsfort College en Amac Onderwijs hebben een iPad voor jou geselecteerd.

Op deze iPad krijg je een speciale korting. Deze korting is alleen bedoeld voor leerlingen van het Amsfort College. Om een iPad te kiezen klik je bovenaan deze pagina op ‘Start’. Na de productkeuze kom je terecht in de betaalstraat. Aan het eind van de betaalstraat betaal je jouw bestelling direct via iDEAL.

Lees hier het gebruikersprotocol.

 

Betaling in termijnen.

 • iPad 10e generatie
 • Betalen in 24 maanden
 • Inclusief verzekering
 • Inclusief beschermhoes
 • Afhalen op school

Voor de termijnbetaling werken we samen met het bedrijf dat ook de verzekering verzorgt: QSX Claims. Zij incasseren maandelijks het verschuldigde bedrag. Wanneer je hiervoor kiest, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en worden je gegevens gedeeld met QSX Claims.


De maandelijkse kosten van € 23,07 bestaan uit:

 • € 14,38 voor de iPad
 • € 1,66 voor de beschermhoes
 • € 5,38 voor de verzekering
 • € 1,65 incassokosten

Je betaalt een borg vooraf. Aan het einde van de looptijd (24 maanden) heb je de keuze om de iPad over te nemen of terug te sturen.
Het bedrag voor het overnemen is de borg die vooraf betaald is.

Bij het afrekenen voldoe je alleen de aanbetaling/borg en eventuele accessoires. Het resterende bedrag wordt verdeeld over de termijnen.

Lees hier het gebruikersprotocol

Lees meer
Lees minder

 

Verzendmethode.

Thuisbezorgen

Na het plaatsten van jouw bestelling bezorgt PostNL deze binnen 2 weken veilig en kosteloos bij je thuis. Zodra PostNL jouw bestelling heeft ontvangen, krijg je een email met een Track & Trace-code. Hiermee kun je de levering online volgen tot het levermoment.

Ophalen op school

Bestellingen waarbij is gekozen voor 'betalen in termijnen' worden op school geleverd.

 

 

Amac Zelfverzekerd Verzekering.

Je wilt je geen zorgen hoeven maken dat er iets met de iPad van je kind gebeurt waardoor het niet meer kan werken op school. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus we vinden het belangrijk dat je een verzekering afsluit op je apparaat.

Kies je voor een verzekering, dan is een beschermende hoes verplicht omdat de verzekeraar alleen dan de schade dekt

Deze verzekering sluit je af bij verzekeraar QSX voor een periode van 36 maanden. Hiermee voorkom je onverwachte en hoge kosten door ongelukjes en/of schade.

Koop
De premie is € 129,-. Dit bedrag wordt eenmalig automatisch geïncasseerd door QSX Services. Hiervoor geef je tijdens het bestellen jouw IBAN-gegevens op. Bij het afsluiten van Zelfverzekerd betaal je daarnaast € 9,95 aan administratiekosten. Deze kosten betaal je direct in deze webshop.

Termijnbetaling
De verzekering is een vast onderdeel van het pakket dat je bij Termijnbetaling koopt. De verzekering kost € 5,38 per maand en is onderdeel van jouw maandbedrag. Dit bedrag wordt in 24 termijnen (maanden) automatisch geïncasseerd door verzekeraar QSX. Hiervoor geef je tijdens het bestellen jouw IBAN-gegevens op. Bij het afsluiten van Zelfverzekerd betaal je daarnaast € 9,95 aan administratiekosten. Deze kosten betaal je direct in deze webshop. Kijk op de pagina Bestelinformatie voor een uitgebreid overzicht van alle kosten die bij Termijnbetaling horen.

Na het plaatsen van jouw bestelling zal Amac jouw iPad aanmelden bij QSX Services. Hiervoor hoef je zelf niets te doen. Je ontvangt het polisblad rechtstreeks van QSX Services, nadat de levering heeft plaatsgevonden. 

Wat te doen bij schade?
Bij een defect of schade vul je eerst het QSX Services-schadeformulier in. Daarna ontvang je per e-mail een bevestiging. In deze e-mail staan ook verzendinstructies, uitleg over hoe je jouw iPad gratis opstuurt. Het eigen risico van € 50,- betaal je rechtstreeks aan QSX Services.

Lees meer
Lees minder

Een beheerde iPad.

De iPad die je via deze website bestelt is een ‘beheerde’ iPad. Dit betekent dat jouw iPad automatisch is gekoppeld aan een programma waarmee jouw school instellingen, apps en content kan beheren.

Hierdoor kan de school van tevoren of tijdens de les:

 • Het juiste wifi-netwerk instellen;
 • Educatie-apps automatisch op de iPad installeren;
 • Documenten verspreiden die tijdens de les nodig zijn.

Daarnaast kan de school de iPads koppelen aan die van de docent. Hierdoor kan de docent bijvoorbeeld zorgen dat alle leerlingen in dezelfde app werken of tijdens toetsen apps blokkeren.

Door de iPad te beheren, kan de iPad optimaal worden gebruikt. Het beheren is heel efficiënt, waardoor de benodigde IT-expertise wordt beperkt, de school de kosten laag kan houden en het configuratie-proces makkelijker is. Buiten schooltijd oefent de school geen invloed uit op jouw iPad. Je kunt jouw iPad verbinden met je thuisnetwerk en jouw eigen apps downloaden. De iPad kan dan worden gebruikt zoals jij dat wilt.

Veelgestelde vragen

 • Word ik op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling?

  Ja, zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je per e-mail een bevestiging van Amac. Als je binnen 30 minuten geen mail hebt gekregen, neem dan contact op met Amac via de chat op amac.nl/klantenservice

  Als jouw bestelling is verstuurd ontvang je bericht van Amac. Daarna ontvang je ook bericht over de levering. Van wie je bericht krijgt hangt af van de leveringsoptie die je hebt gekozen. Je kunt bericht krijgen van PostNL (thuisbezorgen), Amac (afhalen in de winkel) of jouw school (afhalen op school).
 • Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Thuisbezorgd
  Jouw bestelling wordt binnen 2 weken veilig thuisbezorgd door PostNL. Als je bestelling is verzonden, ontvang je een Track & Trace-code.

 • Is een hoes verplicht wanneer ik een verzekering afsluit?

  Ja, een hoes is dan verplicht. De verzekering biedt alleen dekking als jouw iPad wordt gebruikt in de beschermhoes die je koopt in deze webshop.
 • Mijn iPad is kapotgegaan of gestolen. Wat nu?

  Zelfverzekerd
  Als je Zelfverzekerd hebt afgesloten, vul je bij een garantiedefect, defect door schade of diefstal altijd eerst het QSX Claims schadeformulier in. Per e-mail ontvang je dan een bevestiging en instructies voor het gratis opsturen van jouw iPad. Het eigen risico van € 50,- betaal je rechtstreeks aan QSX Claims. QSX Claims zorgt voor een zo snel mogelijke reparatie of vervanging van jouw iPad. Na de reparatie of vervanging ontvang jij je iPad (retour) op jouw huisadres.

  Reparatie zonder verzekering
  Als de iPad kapot is gegaan en je geen verzekering hebt afgesloten, kun je de iPad via amac.nl/support aanmelden voor reparatie. De doorlooptijd is doorgaans zo’n 2 weken.